Du har ingen grund til bekymring med en smartphone tyveriforsikring

Opret din tyveri forsikring hos simplesurance, der beskytter dig imod høje anskaffelses omkostninger.

Certificeret kvalitet

Bange for altid at sikre den bedste service til vores kunder, bad vi om at blive testet af flere uafhængige organisationer af “kvalitetscertificering”. Resultaterne taler for sig selv!

Det tilbydes du med en smartphone forsikring fra simplesurance

Smartphones er vores daglige ledsager, og den er derfor udsat for risiko, hvor et øjebliks uopmærksomhed kan blive dyrt. Hos smplesurance beskytter vi din smartphone imod de typiske skader, eksempelvis beskadiget display, eller telefonen går i stykker. I tilfælde af skader skal hele displayet ofte udskiftes på din smartphone. Uden en ansvarsforsikring til din mobil kan det blive dyrt. Dette inkluderer også skader, der er forårsaget af kortslutning, vandskader, betjeningsfejl eller ild. Er du uheldig, og din telefon bliver stjålet, har du mulighed for at forsikre din smartphone imod tyveri, ved enkelt at tilvælge simplesurance smartphone tyveriforsikring.

For at være på den sikre side, anbefaler vi, at du tilkøber tyveriforsikring, så du både dækker din mobil imod skader eller tyveri. Det er let at forsikre din smartphone hos simplesurance det kan klares med et par klik. Det bedste ved vores forsikring er, at du ikke skal bekymre dig løbetid eller opsigelsesfrister. Din smartphone forsikring har en fast løbetid, og den bliver ikke automatisk forlænget. Kontrakten udløber automatisk – der er ingen skjulte udgifter. Er du uheldig, og du får en skade, anmelder du den online, helt enkelt – ingen lange blanketter. Eller du kan også bare ringe til vores kundeservice – de sidder klar til at hjælpe dig.

Dine fordele med en smartphone tyveriforsikring

Med et enkelt klik kan du integrere simplesurance tyveriforsikring til din smartphone forsikring. Simplesurance tilbyder dig større dækning end den almindelige producentgaranti og erstatning. Se den nedenstående tabel, der giver dig et hurtigt overblik over fordelene med simplesurance mobil forsikring inklusiv med tyveriforsikring.

Følgende skader kan forsikres Standard garanti Simplesurance Mobilforsikring
Tyverisikring
Display, brud- og faldskader
Skader grundet flydende væsker
Betjeningsfelt
Beskadiget af tredjepart
Kortslutning og overspænding
Brandskader
International dækning

Dine fordele med en mobil- og tyveriforsikring fra simplesurance

Hos simplesurance er du fri for at bekymre dig om tab eller skader af din smartphone, om end du er på vej til arbejde, til universitetet eller på rejse. Vi ønsker at du uden bekymring for ekstra omkostniner, kan nyde ethvert øjeblik, og i tilfælde af tyveri eller skader, sørger vi for en hurtig bearbejdning. Vi sørger for, at du hurtigt får din smartphone, din tablet eller dit kamera tilbage igen.

 • Beskyttelse imod tyveri

  Netop en ny smartphone har stor interesse hos tyvene. Hvis du laver den rigtige tyveriforsikring (ekstra tilkøb), er din smartphone også sikret imod følgerne ved tyveri.

 • Beskyttelse imod skader forårsaget af udefrakommende

  Har en ven anvendt din smartphone og er kommet til at beskadige den? Eller blev den beskadiget ved et uheld af en ukendt person? Også i dette tilfælde dækker forsikringen.

 • Beskyttelse imod brand

  Hvis din smartphone beskadiges eller ødelægges grundet brand hjælper din smartphone forsikring dig hurtigt videre. Hyppige udløsere af brand- eller varmeskader skyldes kaminen, glemte stearinlys eller grillen.

 • Beskyttelse imod flydende væsker

  Din smartphone har været i kontakt med flydende væsker, enten på grund af væltede drikkevarer eller fordi enheden er faldet ned i en vandpyt. Som konsekvens fungerer din smartphone kun begrænset eller slet ikke. Også i sådanne tilfælde er du dækket.

 • Beskyttelse imod faldskade

  Din smartphone beskadiges på grund af et fald eller fordi en anden genstand rammer den. Udstyrsforsikringen dækker hvis der for eksempel opstår en teknisk mangel efter at din smartphone er faldet ned.

 • Beskyttelse imod kortslutning

  En overspændingsskade eller en kortslutning forekommer blandt andet, hvis et lynnedslag forårsager øget spænding i strømnettet mens din smartphone oplades via strømnettet. Sådanne skader er dækket.

 • Beskyttelse imod betjeningsfejl

  Hvis en skade opstår pga betjeningsfejl, uvidenhed eller en misforståelse, dækker din udstyrs forsikring også.

 • International dækning

  Uanset om du er hjemme, eller på ferie i Caribien, er din smartphone dækket overalt.

Vent ikke længere

Få alle fordelle med en forsikring fra simplesurance, sikre din smartphone mod tyveri, og du er fuld dækket.