Du har ingen grund til bekymring med en ipad tyveriforsikring

Opret din tyveri forsikring hos simplesurance, der beskytter dig imod høje anskaffelses omkostninger

Certificeret kvalitet

Bange for altid at sikre den bedste service til vores kunder, bad vi om at blive testet af flere uafhængige organisationer af “kvalitetscertificering”. Resultaterne taler for sig selv!

Det tilbydes du med en iPad forsikring fra Simplesurance

Apples iPad, er state of the art design, og teknik. Der findes ikke mange produkter, der nyder samme populæritet og udmærkelse hos sine brugere som Aples iPad. En defekt, et uheld eller brud på et produkt af så høj kvalitet, kan være dyr. Med en iPad forsikring fra simplesurance, får du derfor en ideel forsikring af din iPad, mod blandt andet brud på display,

kortslutning fra overspænding, og væskeskader. En iPad fastholder også en stabil pris, hvilket desværre også betyder at en iPad også er populær blandt folk med lange fingre. Vi tilbyder derfor som tilvalg, en tyveriforsikring til din iPad, som suplement til din forsikring.

iPad tyveriforsikring fra Simplesurance – den bedste tyveriforsikring, der også dækker i tilfælde af skader.

Med et enkelt klik kan du integrere simplsurance tyveriforsikring til din iPad forsikring. simplesurance tilbyder dig større dækning end den almindelige producentgaranti og erstatning. Se den nedenstående tabel, der giver dig et hurtigt overblik over fordelene med simplesurance mobil forsikring inklusiv med tyveriforsikring.

Følgende skader kan forsikres Standard garanti Simplesurance Tablet forsikring
Tyverisikring
Display, brud- og faldskader
Skader grundet flydende væsker
Betjeningsfelt
Beskadiget af tredjepart
Kortslutning og overspænding
Brandskader
International dækning

Dine fordele med en iPad fra Simplesurance

Hos simplesurance er du fri for at bekymre dig om tab eller skader af din smartphone, om end du er på vej til arbejde, til universitetet eller på rejse. Vi ønsker at du uden bekymring for ekstra omkostniner, kan nyde ethvert øjeblik, og i tilfælde af tyveri eller skader, sørger vi for en hurtig bearbejdning. Vi sørger for, at du hurtigt får din smartphone, din tablet eller dit kamera tilbage igen.

 • Beskyttelse imod tyveri

  Netop en ny iPad har stor interesse hos tyvene. Hvis du laver den rigtige tyveriforsikring (ekstra tilkøb), er din iPad også sikret imod følgerne ved tyveri.

 • Beskyttelse imod skader forårsaget af udefrakommende

  Har en ven anvendt din iPad og er kommet til at beskadige den? Eller blev den beskadiget ved et uheld af en ukendt person? Også i dette tilfælde dækker forsikringen.

 • Beskyttelse imod brand

  Hvis din iPad beskadiges eller ødelægges grundet brand hjælper din smartphone forsikring dig hurtigt videre. Hyppige udløsere af brand- eller varmeskader skyldes kaminen, glemte stearinlys eller grillen.

 • Beskyttelse imod flydende væsker

  Din iPad har været i kontakt med flydende væsker, enten på grund af væltede drikkevarer eller fordi enheden er faldet ned i en vandpyt. Som konsekvens fungerer din iPad kun begrænset eller slet ikke. Også i sådanne tilfælde er du dækket.

 • Beskyttelse imod faldskade

  Din iPad beskadiges på grund af et fald eller fordi en anden genstand rammer den. Udstyrsforsikringen dækker hvis der for eksempel opstår en teknisk mangel efter at din iPad er faldet ned.

 • Beskyttelse imod kortslutning

  En overspændingsskade eller en kortslutning forekommer blandt andet, hvis et lynnedslag forårsager øget spænding i strømnettet mens din iPad oplades via strømnettet. Sådanne skader er dækket.

 • Beskyttelse imod betjeningsfejl

  Hvis en skade opstår pga betjeningsfejl, uvidenhed eller en misforståelse, dækker din udstyrs forsikring også.

 • International dækning

  Uanset om du er hjemme, eller på ferie i Caribien, er din iPad dækket overalt.

Vent ikke længere

Få alle fordelle med en forsikring fra simplesurance, sikre din smartphone mod tyveri, og du er fuld dækket.

Vores partner