Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

   

  De vigtigste informationer om forsikringer hos simplesurance

  “Hvornår og hvordan skal jeg betale en selvrisiko? (Mobilelektronik)”

  I tilfælde af at en skadeanmeldelse opstår, inkluderer en forsikring for mobilelektronik normalt en selvrisiko. Dette afhænger af den valgte prisgruppe (originalprisen på enheden). Nøjagtige oplysninger findes i de generelle forsikringsbetingelser for din forsikring.

  Du kan betale selvrisikoen direkte online, så snart undersøgelsen af enheden er afsluttet. Du vil modtage et link til online betaling via e-mail. Du kan betale med kreditkort eller PayPal.

  Når betalingen er blevet gennemført, bliver vores reparationspartner underrettet med et samme og vil straks begynde på reparationen af din enhed.

  “Inden for hvilken tidsramme skal jeg anmelde en skade?”

  Skader skal indberettes senest 7 dage fra når du bliver opmærksom på skaden. Dette er for at undgå at den oprindelige skade skulle blive værre.

  “Indtil hvilken alder kan jeg stadig forsikre min enhed?”

  Du kan beskytte din enhed i op til 3 måneder efter købet. Bemærk venligst, at hvis forsikringen er købt mere end 7 dage fra købsdatoen på den originale købskvittering for enheden, er en karensperiode på 6 uger påkrævet. Vi vil ikke tilbyde nogen dækning af skader, der opstår i denne periode.

  “Kan jeg forsikre en brugt enhed?”

  Det er selvfølgelig også muligt at forsikre en brugt enhed. Alt hvad du behøver er den originale købskvittering samt et bevis for videresalget. Derefter vil der, i tilfældet af en skadeanmeldelse, ikke være tvivl om hverken enhedens alder eller ejerskab.

  Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.