Du har ingen grund til bekymring med en kamera tyveriforsikring

Opret din tyveri forsikring hos simplesurance, der beskytter dig imod høje anskaffelses omkostninger.

Certificeret kvalitet

Bange for altid at sikre den bedste service til vores kunder, bad vi om at blive testet af flere uafhængige organisationer af “kvalitetscertificering”. Resultaterne taler for sig selv!

Det tilbydes du med en kamera forsikring fra simplesurance

Kameraet er din ledsager på rejser og i din fritid. Du vil naturligvis gerne fange de vigtigste øjeblikke fra den seneste fest, eller forevige dit barns første svømmetag, og senere nyde billederne med venner og familie. Det udsætter dit kamera for en risiko, når du har det er med på farten. Du kan pludselig tabe kameraet, i værste fald – i vandet, og reparation af kameraets fine mekanik kan hurtigt blive en stor omkostning. Med en kameraforsikring fra simplesurance tilbyder vi dig en skræddersyet forsikring, der beskytter dit kamera mod blandt andet fald og flydende væsker, kortslutning eller brandskader.

Som udbyder af kamera forsikringer, tilbyder simplesurance, en forsikrings løsning til både profesionelle – og hobbyfotografer, med en omfattende dækning af dit kamera. Især de dyre kameraer er en god ide at forsikre, og samtidig inkludere en tyveriforsikringsikring. På den måde er du fuldt dækket, når du rejser til udlandet eller har det med på ferie. Vi tilbyder tyveriforsikring til alle kameraer, og med et tilvalg af en tyveriforsikring fra simplesurance, er du forsikret mod alle tænkelige uheld, og skader.

Dine fordele med simplesurance, når du tegner en kamera forsikring inklusiv tyveriforsikring:

Med et enkelt klik kan du integrere simplesurance tyveriforsikring til din kamera forsikring. simplesurance tilbyder dig større dækning end den almindelige producentgaranti og erstatning. Se den nedenstående tabel, der giver dig et hurtigt overblik over fordelene med simplesurance kamera forsikring inklusiv med tyveriforsikring.

Følgende skader kan forsikres Standard garanti Simplesurance Kamera forsikring
Tyverisikring
Display, brud- og faldskader
Skader grundet flydende væsker
Betjeningsfelt
Beskadiget af tredjepart
Kortslutning og overspænding
Brandskader
International dækning

Din kamera forsikring fra simplesurance med tyverisikring, og meget mere

Hos simplesurance er du fri for at bekymre dig om tab eller skader af din smartphone, om end du er på vej til arbejde, til universitetet eller på rejse. Vi ønsker at du uden bekymring for ekstra omkostniner, kan nyde ethvert øjeblik, og i tilfælde af tyveri eller skader, sørger vi for en hurtig bearbejdning. Vi sørger for, at du hurtigt får din smartphone, din tablet eller dit kamera tilbage igen.

 • Beskyttelse imod tyveri

  Netop et nyt kamera har stor interesse hos tyvene. Hvis du laver den rigtige tyveriforsikring (ekstra tilkøb), er din kamera også sikret imod følgerne ved tyveri.

 • Beskyttelse imod skader forårsaget af udefrakommende

  Har en ven anvendt dit kamera og er kommet til at beskadige det? Eller blev det beskadiget ved et uheld af en ukendt person? Også i dette tilfælde dækker forsikringen.

 • Beskyttelse imod brand

  Hvis dit kamera beskadiges eller ødelægges grundet brand hjælper din kamera forsikring dig hurtigt videre. Hyppige udløsere af brand- eller varmeskader skyldes kaminen, glemte stearinlys eller grillen.

 • Beskyttelse imod flydende væsker

  Dit kamera har været i kontakt med flydende væsker, enten på grund af væltede drikkevarer eller fordi enheden er faldet ned i en vandpyt. Som konsekvens fungerer dit kamera kun begrænset eller slet ikke. Også i sådanne tilfælde er du dækket.

 • Beskyttelse imod betjeningsfejl

  Hvis en skade opstår pga betjeningsfejl, uvidenhed eller en misforståelse, dækker din udstyrs forsikring også.

 • Beskyttelse imod kortslutning

  En overspændingsskade eller en kortslutning forekommer blandt andet, hvis et lynnedslag forårsager øget spænding i strømnettet mens dit kamera oplades via strømnettet. Sådanne skader er dækket.

Vent ikke længere.

Få alle fordelle med en forsikring fra simpleurance, sikre dit kamera mod tyveri, og du er fuld dækket.

Vores partner