Du har ingen grund til bekymring med en iPhone tyveriforsikring

Opret din tyveri forsikring hos Simplesurance, der beskytter dig imod høje anskaffelses omkostninger

Certificeret kvalitet

Bange for altid at sikre den bedste service til vores kunder, bad vi om at blive testet af flere uafhængige organisationer af “kvalitetscertificering”. Resultaterne taler for sig selv!

Det tilbydes du med en iPhone forsikring fra simplesurance

En iPhone er ikke kun en telefon, men en daglig ledsager. Dermed er risikoen for skader eller tab store. simplesurance tilbyder smartphone ejere det ideelle produkt med iPhone forsikring. Med en forsikring er din iPhone dækket i tilfælde af skader, der er forårsaget af fald, fx. display skader, men også imod væskeskader, eller skader der er forårsaget af kortslutning, betjeningsfejl eller brand.

Dine fordele med en iPhone tyveriforsikring

Med bare et enkelt klik kan du supplere din simplesurances iPhone med en tyverisikring. simplesurance tilbyder dig en bedre dækning og erstatning end den almindelige. Tabellen nedenfor giver dig et hurtigt overblik af fordelene ved simplesurance tyveriforskring.

Følgende skader kan forsikres Standard garanti Simplesurance iPhone-forsikring
Tyverisikring
Display, brud- og faldskader
Skader grundet flydende væsker
Betjeningsfelt
Beskadiget af tredjepart
Kortslutning og overspænding
Brandskader
International dækning

Dine fordele med en mobil- og tyveriforsikring

Hos Simplesurance er du fri for at bekymre dig om tab eller skader af din iPhone, om end du er på vej til arbejde, til universitetet eller på rejse. Vi ønsker at du uden bekymring for ekstra omkostniner, kan nyde ethvert øjeblik, og i tilfælde af tyveri eller skader, sørger vi for en hurtig bearbejdning. Vi sørger for, at du hurtigt får din iPhone, din tablet eller dit kamera tilbage igen.

 • Beskyttelse imod tyveri

  Netop nye enheder vækker stor interesse hos tyvene. Hvis du laver den rigtige tyveriforsikring (som supplement), er din tekniske enhed også sikret imod følgerne ved tyveri.

 • Beskyttelse imod skader forårsaget af udefrakommende

  Har en ven anvendt din iPhobe og er kommet til at beskadige den? Eller blev den beskadiget ved et uheld af en ukendt person? Også i dette tilfælde dækker forsikringen.

 • Beskyttelse imod brand

  Hvis din iPhone beskadiges eller ødelægges grundet brand hjælper din iPhone forsikring dig hurtigt videre. Hyppige udløsere af brand- eller varmeskader skyldes kaminen, glemte stearinlys eller grillen.

 • Beskyttelse imod flydende væsker

  Din iPhone har været i kontakt med flydende væsker, enten på grund af væltede drikkevarer eller fordi enheden er faldet ned i en vandpyt. Som konsekvens fungerer din iPhone kun begrænset eller slet ikke. Også i sådanne tilfælde er du dækket.

 • Beskyttelse imod faldskade

  Din iPhone beskadiges på grund af et fald eller fordi en anden genstand rammer den. Udstyrsforsikringen dækker hvis der for eksempel opstår en teknisk mangel efter at din iPhone er faldet ned.

 • Beskyttelse imod kortslutning

  En overspændingsskade eller en kortslutning forekommer blandt andet, hvis et lynnedslag forårsager øget spænding i strømnettet mens din iPhone oplades via strømnettet. Sådanne skader er dækket.

Vent ikke længere.

Få alle fordelle med en forsikring fra simplesurance, sikre din iPhone mod tyveri, og du er fuld dækket.

Vores partner