Din tablet forsikring

Fuld forsikret. Fair pris. Fast løbetid.

Hjælp?
Allround-dækning
Prisfordele

Det tilbydes du med en tablet forsikring fra simplesurance

 • Allround Tablet-dækning
 • Hurtig reparation i tilfælde af skader
 • Gratis kundeservice
 • Tyverisikring (efter ønske)
engangsbeløb
379,95 kr.*
inkl. 1,1% skadeforsikringsafgift
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

Sådan dækker din tablet forsikring:

 • Skærmskade
 • Vandskade
 • Tyveri
 • Kortslutning
 • Skader forårsaget af udefrakommende
 • Betjeningsfelt
 • Brandskade
Din elektroniske enhed beskadiges på grund af et fald eller fordi en anden genstand rammer den. Udstyrsforsikringen griber hvis der for eksempel opstår en teknisk mangel efter at enheden er faldet ned.
Din elektroniske enhed har været i kontakt med flydende væsker, enten på grund af væltede drikkevarer eller fordi enheden er faldet ned i en vandpyt. Som konsekvens fungerer enheden kun begrænset eller slet ikke. Også i sådanne tilfælde er du dækket.
Netop nye enheder vækker stor interesse hos tyvene. Hvis du laver den rigtige tyveriforsikring (som supplement), er din tekniske enhed også sikret imod følgerne ved tyveri.
En overspændingsskade eller en kortslutning forekommer blandt andet, hvis et lynnedslag forårsager øget spænding i strømnettet mens din elektroniske enhed oplades via strømnettet. Sådanne skader er dækkede.
Har en ven anvendt din elektroniske enhed og er kommet til at beskadige den? Eller blev den beskadiget ved et uheld af en ukendt person? Også i dette tilfælde dækker forsikringen.
Om grundet en fejl, uvidenhed eller en misforståelse: Hvis der grundet en betjeningsfejl opstår skader på enheden griber udstyrsforsikringen.
Hvis enheden beskadiges eller ødelægges grundet brand hjælper udstyrsforsikringen dig hurtigt videre. Hyppige udløsere af brand- eller varmeskader skyldes kaminen, glemte stearinlys eller grillen.

Det tilbydes du med en tablet forsikringen fra simplesurance


Tabletter har i højere grad afløst den bærbare computer i hjemmet. På grund af dens størelse og lave vægt, bruges den ikke kun over samtaler i sofaen, men er den også en vigtig rejse partner. Din tablet er derfor særligt udsat, og en defekt, et uheld eller brud på din tablet kan være dyr. Derfor er en forsikring fra KLIKSIKKER et optimalt supplement til din tablet.Den dækker blandt andet imod brud på display, kortslutning, og væskeskader.En tablet er populær, og desværre også populær blandt folk med lange fingre. Vi tilbyder derfor som tilvalg, en tyveriforsikring til din tablet, som suplement til din forsikring.

Dette kan også have din interesse

Forsikring for
iPad Air 2

fra  249,95 kr.

Forsikring af din iPad Air 2

Forsikring for
Samsung Galaxy Tab A 10.1

fra  249,95 kr.

Forsikring af din Samsung Galaxy Tab A 10.1 nu

Dine fordele med en tablet forsikring

Hurtig hjælp

Du kan anmelde en skade eller tab af din tablet døgnet rundt. Det gøres enkelt, og vi sørger for reperation, en erstatning eller refusion.

Fuld dækning

Hvad end der er tale om uheld, betjeningsfejl eller tab grundet tyveri, dækker din forsikring ud over garantien.

Gennemsigtig kontrakt

Din forsikring hos KLIKSIKKER har en fast løbetid - og forlænges ikke automatisk. Du betaler et engangsbeløb, og bestemmer selv kontraktens løbetid.

Nemt at oprette

Med få klik kan du til enhver tid forsikre din tablet. Det eneste vi behøver er din e-mailadresse og eksemplevis serienumret fra din tablet.

simplesurance, så enkelt er det!

"Glem alt det, du indtil nu har vidst om forsikringer. simplesurance gør det let for dig: intet papirarbejde, hurtig oprettelse, fast løbetid, og ingen opsigelsesfrister. Vi sikrer at du er optimalt beskyttet, så du kan koncentrere dig om de vigtigste ting i livet."

1. Vælg forsikring

Vælg din tablet model, købsprisen og din ønskede løbetid for kontrakten.

2. Indtast data

Angiv serie- og fakturanummer for din tablet, din personlige oplysninger og din e-mailadresse, så sender vi dit forsikringscertifikat.

3. Send og afslut!

Afslutningsvis skal du kontrolere at dine informationer er korrekte, og du afslutter processen ved at klikke »Afslut køb«. Dermed er din tablet sikret.

Ofte stillede spørgsmål

"Hvordan kan jeg forsikre min nye tablet? "

Helt enkelt, du vælger det rigtige prisinterval for din tablet og din ønskede løbetid. Ud over almindelig skadeserstatning, har du også mulighed for at tilføje en tyverisikring så din tablet er sikret fuldt ud. Efterfølgende afslutter du din bestilling ved kun at indtaste din personlige oplysninger og din e-mailadresse og serienummeret på din iPad. Vi sender dig efterfølgende dit forsikringscertifikatet per e-mail.


"Hvor lang er løbetiden af min kontrak for min tablet forsikring hos KLIKSIKKER?"

Din forsikring udløber automatisk ved afslutningen af den valgte periode, og en opsigelse er derfor ikke nødvendig. Din kontrakt forlænges ikke automatisk. Ønsker du at forlænge din kontrakt med yderligere 12 måneder, kan du gøre det online, helt enkelt, så længe forsikringen på din Galaxy tablet ikke er udløbet.


Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalingsmåde:

Sikkert indkøb: