Din MacBook forsikring

Fuld forsikret. Fair pris. Fast løbetid.

Hjælp?
Allround-dækning
Prisfordele

Det tilbydes du med en MacBook forsikring fra simplesurance

 • Allround MacBook-dækning
 • Hurtig reparation i tilfælde af skader
 • Gratis kundeservice
 • Tyverisikring (efter ønske)
engangsbeløb
379,95 kr.*
inkl. 1,1% skadeforsikringsafgift
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

Sådan dækker din MacBook forsikring:

 • Skærmskade
 • Vandskade
 • Tyveri
 • Kortslutning
 • Skader forårsaget af udefrakommende
 • Betjeningsfelt
 • Brandskade
Din elektroniske enhed beskadiges på grund af et fald eller fordi en anden genstand rammer den. Udstyrsforsikringen griber hvis der for eksempel opstår en teknisk mangel efter at enheden er faldet ned.
Din elektroniske enhed har været i kontakt med flydende væsker, enten på grund af væltede drikkevarer eller fordi enheden er faldet ned i en vandpyt. Som konsekvens fungerer enheden kun begrænset eller slet ikke. Også i sådanne tilfælde er du dækket.
Netop nye enheder vækker stor interesse hos tyvene. Hvis du laver den rigtige tyveriforsikring (som supplement), er din tekniske enhed også sikret imod følgerne ved tyveri.
En overspændingsskade eller en kortslutning forekommer blandt andet, hvis et lynnedslag forårsager øget spænding i strømnettet mens din elektroniske enhed oplades via strømnettet. Sådanne skader er dækkede.
Har en ven anvendt din elektroniske enhed og er kommet til at beskadige den? Eller blev den beskadiget ved et uheld af en ukendt person? Også i dette tilfælde dækker forsikringen.
Om grundet en fejl, uvidenhed eller en misforståelse: Hvis der grundet en betjeningsfejl opstår skader på enheden griber udstyrsforsikringen.
Hvis enheden beskadiges eller ødelægges grundet brand hjælper udstyrsforsikringen dig hurtigt videre. Hyppige udløsere af brand- eller varmeskader skyldes kaminen, glemte stearinlys eller grillen.

Med en MacBook forsikring fra simplesurance, tilbyder vi dig:


Apples, MacBook, er i dag langt mere end bare en bærbar computer. Den er også et statussymbol og et grundlæggende arbejdsredskab blandt internationale forretningsfolk, og folk fra den kreative scene. Apple har formået at ramme sine brugere, og fans, med deres produkter. De har formået at integrere alle deres produkter, så de er kompatible, og konstant kommunikerer med hinanden. Derfor er det også svært at forestille sig et privatliv uden din MacBook. Det giver brugerne en utrolig fleksibilitet, og derfor er Apples produkter oplagte redskaber for medarbedere der har krav til fleksbilitet, med home office og mobilitet.Mobilitet betyder dog også en risiko for uheld, det kan være et tab, eler en kop kaffe der vælter og beskadiger din MacBok, - skader der naturligvis er dækket med din MacBook forsikring. Din forsikring hos simplesurance, dækker også brand, og kortslutning.Apples popularitet, og værdi betyder desværre også at din MacBook, også kan være meget populær blandt folk med lange fingre.Derfor anbefales det at, når du forsikrer din MacBook med en forsikring fra simplesurance, at du også tilkøber en tyveriforsikring som supplement til din forsikring.Med en MacBook forsikring betaler simplesurance reparationerne eller fuld erstatning af din computer ved tyveri.Takket være Apples synkronisering med deres iCloud-system behøver du ikke bekymre dig om at miste dine data og kontakter. Med bare få klik kan alt indhold overføres til din nye enhed.

Vores partner

Allianz
Mannheimer
Arag
Agila

Dine fordele med en MacBook forsikring

Hurtig hjælp

Du kan anmelde en skade eller et tab af din MacBook døgnet rundt. Det gøres enkelt, og vi sørger for reperation, en erstatning eller refusion.

Fuld dækning

Hvad end der er tale om uheld, betjeningsfejl eller tab grundet tyveri, dækker din forsikring ud over garantien.

Gennemsigtig kontrakt

Din MackBook forsikring hos simplesurance har en fast løbetid - og forlænges ikke automatisk. Du betaler et engangsbeløb og bestemmer selv kontraktens løbetid.

Nemt at tegne

Med få klik, kan nemt og hurtigt forsikre din MacBook. Det eneste vi behøver, er din e-mailadresse, og eksemplevis serienumret fra din MacBook.

simplesurance, så enkelt er det!

"Glem alt du indtil nu, har vidst om forsikringer. simplesurance gør det let for dig: intet papirarbejde, hurtig oprettelse, fast løbetid, og ingen opsigelsesfrister. Vi sikrer at du er optimalt beskyttet, så du kan koncentrere dig om de vigtigste ting i livet."

1. Vælg forsikring

Vælg din MacBook model, købsprisen og din ønskede løbetid for kontrakten.

2. Indtast data

Angiv serie- og fakturanummer for din MacBook, din personlige oplysninger og din e-mailadresse, så sender vi dit forsikringscertifikat.

3. Send og afslut!

Afslutningsvis skal du kontrolere at dine informationer er korrekte, og du afslutte processen ved at klikke »Afslut køb«. Dermed er din MacBook sikret.

Ofte stillede spørgsmål

"Hvordan kan jeg forsikre min nye MacBook?"

Helt enkelt, du vælger det rigtige prisinterval for din MacBook og din ønskede løbetid. Ud over almindelig skadeserstatning, har du også mulighed for at tilføje en tyverisikring så din MacBook er sikret fuldt ud. Efterfølgende afslutter du din bestilling ved kun at indtaste din personlige oplysninger og din e-mailadresse og serienummeret på din tablet. Vi sender dig efterfølgende dit forsikringscertifikatet per e-mail.


"Hvor lang er løbetiden af min kontrakt for min MacBook forsikring hos simplesurance?"

Din forsikring udløber automatisk ved afslutningen af den valgte periode, og en opsigelse er derfor ikke nødvendig. Din kontrakt forlænges ikke automatisk. Ønsker du at forlænge din kontrakt med yderligere 12 måneder, kan du gøre det online, helt enkelt, så længe forsikringen på din MacBook ikke er udløbet.


Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalingsmåde:

Sikkert indkøb: