Du har ingen grund til bekymring med en kamera tyveriforsikring

Opret din tyveri forsikring hos KLIKSIKKER, der beskytter dig imod høje anskaffelses omkostninger

Kamera forsikring

Det tilbydes du med en kamera forsikring fra KLIKSIKKER

Kameraet er din ledsager på rejser og i din fritid. Du vil naturligvis gerne fange de vigtigste øjeblikke fra den seneste fest, eller forevige dit barns første svømmetag, og senere nyde billederne med venner og familie. Det udsætter dit kamera for en risiko, når du har det er med på farten. Du kan pludselig tabe kameraet, i værste fald - i vandet, og reparation af kameraets fine mekanik kan hurtigt blive en stor omkostning. Med en kameraforsikring fra KLIKSIKKER tilbyder vi dig en skræddersyet forsikring, der beskytter dit kamera mod blandt andet fald og flydende væsker, kortslutning eller brandskader.

Som udbyder af kamera forsikringer, tilbyder KLIKSIKKER, en forsikrings løsning til både profesionelle - og hobbyfotografer, med en omfattende dækning af dit kamera. Især de dyre kameraer er en god ide at forsikre, og samtidig inkludere en tyveriforsikringsikring. På den måde er du fuldt dækket, når du rejser til udlandet eller har det med på ferie. Vi tilbyder tyveriforsikring til alle kameraer, og med et tilvalg af en tyveriforsikring fra simplesurance, er du forsikret mod alle tænkelige uheld, og skader.

Vent ikke længere.

Få alle fordelle med en forsikring fra KLIKSIKKER, sikrer din smarthone mod tyveri, og du er fuld dækket.

Kamera erstatning

Dine fordele med KLIKSIKKER, når du tegner en kamera forsikring inklusiv tyveriforsikring:

Med et enkelt klik kan du integrere KLIKSIKKERs tyveriforsikring til din kamera forsikring. KLIKSIKKER tilbyder dig større dækning end den almindelige producentgaranti og erstatning. Se den nedenstående tabel, der giver dig et hurtigt overblik over fordelene med KLIKSIKKERs kamera forsikring inklusiv med tyveriforsikring.

Følgende skader kan forsikres Standard garanti simplesurance (DK)
Kamera forsikring
 
Tyverisikring
 
 
Display, brud- og faldskader
Skader grundet flydende væsker
Betjeningsfelt
Beskadiget af tredjepart
Kortslutning og overspænding
Brandskader
International dækning

Din kamera forsikring fra KLIKSIKKER med tyverisikring, og meget mere

Hos KLIKSIKKER er du fri for at bekymre dig om tab eller skader af din smartphone, om end du er på vej til arbejde, til universitetet eller på rejse. Vi ønsker at du uden bekymring for ekstra omkostniner, kan nyde ethvert øjeblik, og i tilfælde af tyveri eller skader, sørger vi for en hurtig bearbejdning. Vi sørger for, at du hurtigt får din smartphone, din tablet eller dit kamera tilbage igen.

Beskyttelse imod tyveri

Netop et nyt kamera har stor interesse hos tyvene. Hvis du laver den rigtige tyveriforsikring (ekstra tilkøb), er din kamera også sikret imod følgerne ved tyveri.

Beskyttelse imod skader forårsaget af udefrakommende

Har en ven anvendt dit kamera og er kommet til at beskadige det? Eller blev det beskadiget ved et uheld af en ukendt person? Også i dette tilfælde dækker forsikringen.

Beskyttelse imod brand

Hvis dit kamera beskadiges eller ødelægges grundet brand hjælper din kamera forsikring dig hurtigt videre. Hyppige udløsere af brand- eller varmeskader skyldes kaminen, glemte stearinlys eller grillen.

Beskyttelse imod flydende væsker

Dit kamera har været i kontakt med flydende væsker, enten på grund af væltede drikkevarer eller fordi enheden er faldet ned i en vandpyt. Som konsekvens fungerer dit kamera kun begrænset eller slet ikke. Også i sådanne tilfælde er du dækket.

Beskyttelse imod faldskade

Dit kamera beskadiges på grund af et fald eller fordi en anden genstand rammer den. Udstyrsforsikringen dækker hvis der for eksempel opstår en teknisk mangel efter at dit kamera er faldet ned.

Beskyttelse imod kortslutning

En overspændingsskade eller en kortslutning forekommer blandt andet, hvis et lynnedslag forårsager øget spænding i strømnettet mens dit kamera oplades via strømnettet. Sådanne skader er dækket.

Beskyttelse imod betjeningsfejl

Hvis en skade opstår pga betjeningsfejl, uvidenhed eller en misforståelse, dækker din udstyrs forsikring også.

International dækning

Uanset om du er hjemme, eller på ferie i Caribien, er dit kamera dækket overalt.

Vent ikke længere

Få alle fordelle med en forsikring fra KLIKSIKKER, sikre dit kamera mod tyveri, og du er fuld dækket.

kamera forsikring

Det kunne også have din interesse

Vores partner

Allianz
Mannheimer
Arag
Betalingsmåde:

Sikkert indkøb: