Du har ingen grund til bekymring med en smartphone tyveriforsikring

Opret din tyveri forsikring hos KLIKSIKKER, der beskytter dig imod høje anskaffelses omkostninger

iPad forsikring

Det tilbydes du med en iPad forsikring fra KLIKSIKKER

Apples iPad, er state of the art design, og teknik. Der findes ikke mange produkter, der nyder samme populæritet og udmærkelse hos sine brugere som Aples iPad. En defekt, et uheld eller brud på et produkt af så høj kvalitet, kan være dyr. Med en iPad forsikring fra simplesurance, får du derfor en ideel forsikring af din iPad, mod blandt andet brud på display,

kortslutning fra overspænding, og væskeskader. En iPad fastholder også en stabil pris, hvilket desværre også betyder at en iPad også er populær blandt folk med lange fingre. Vi tilbyder derfor som tilvalg, en tyveriforsikring til din iPad, som suplement til din forsikring.

Vent ikke længere.

Få alle fordelle med en forsikring fra KLIKSIKKER, sikrer din smarthone mod tyveri, og du er fuld dækket.

iPad erstatning

iPad tyveriforsikring fra KLIKSIKKER - den bedste tyveriforsikring, der også dækker i tilfælde af skader.

Med et enkelt klik kan du integrere KLIKSIKKERs tyveriforsikring til din iPad forsikring. KLIKSIKKER tilbyder dig større dækning end den almindelige producentgaranti og erstatning. Se den nedenstående tabel, der giver dig et hurtigt overblik over fordelene med KLIKSIKKERs mobil forsikring inklusiv med tyveriforsikring.

Følgende skader kan forsikres Standard garanti simplesurance (DK)
Tablet forsikring
 
Tyverisikring
 
 
Display, brud- og faldskader
Skader grundet flydende væsker
Betjeningsfelt
Beskadiget af tredjepart
Kortslutning og overspænding
Brandskader
International dækning

Dine fordele med en iPad fra KLIKSIKKER

Hos KLIKSIKKER er du fri for at bekymre dig om tab eller skader af din smartphone, om end du er på vej til arbejde, til universitetet eller på rejse. Vi ønsker at du uden bekymring for ekstra omkostniner, kan nyde ethvert øjeblik, og i tilfælde af tyveri eller skader, sørger vi for en hurtig bearbejdning. Vi sørger for, at du hurtigt får din smartphone, din tablet eller dit kamera tilbage igen.

Beskyttelse imod tyveri

Netop en ny iPad har stor interesse hos tyvene. Hvis du laver den rigtige tyveriforsikring (ekstra tilkøb), er din iPad også sikret imod følgerne ved tyveri.

Beskyttelse imod skader forårsaget af udefrakommende

Har en ven anvendt din iPad og er kommet til at beskadige den? Eller blev den beskadiget ved et uheld af en ukendt person? Også i dette tilfælde dækker forsikringen.

Beskyttelse imod brand

Hvis din iPad beskadiges eller ødelægges grundet brand hjælper din smartphone forsikring dig hurtigt videre. Hyppige udløsere af brand- eller varmeskader skyldes kaminen, glemte stearinlys eller grillen.

Beskyttelse imod flydende væsker

Din iPad har været i kontakt med flydende væsker, enten på grund af væltede drikkevarer eller fordi enheden er faldet ned i en vandpyt. Som konsekvens fungerer din iPad kun begrænset eller slet ikke. Også i sådanne tilfælde er du dækket.

Beskyttelse imod faldskade

Din iPad beskadiges på grund af et fald eller fordi en anden genstand rammer den. Udstyrsforsikringen dækker hvis der for eksempel opstår en teknisk mangel efter at din iPad er faldet ned.

Beskyttelse imod kortslutning

En overspændingsskade eller en kortslutning forekommer blandt andet, hvis et lynnedslag forårsager øget spænding i strømnettet mens din iPad oplades via strømnettet. Sådanne skader er dækket.

Beskyttelse imod betjeningsfejl

Hvis en skade opstår pga betjeningsfejl, uvidenhed eller en misforståelse, dækker din udstyrs forsikring også.

International dækning

Uanset om du er hjemme, eller på ferie i Caribien, er din iPad dækket overalt.

Vent ikke længere

Få alle fordelle med en forsikring fra KLIKSIKKER, sikre din smartphone mod tyveri, og du er fuld dækket.

iPad forsikring

Det kunne også have din interesse

Vores partner

Allianz
Mannheimer
Arag
Betalingsmåde:

Sikkert indkøb: