simplesurance garantiudvidelse for Vaske- og opvaskemaskiner

Fuld forsikret. Fair pris. Fast løbetid.

Hjælp?

Dette tilbyder garantiudvidelsen for Vaske- og opvaskemaskiner fra simplesurance

  • Fuld beskyttelse af Vaske- og opvaskemaskiner
  • Ingen selvrisiko
  • Beskyttelse imod skader
  • Udskiftning eller reparation på stedet
engangsbeløb
269,95 kr.*
inkl. 1,1% skadeforsikringsafgift
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

Simplesurance Garantiudvidelse

Forsikring til 36 måneder til 48 måneder til 60 måneder
Reklamations rettigheder
Producentgaranti *
Simplesurance Garantiudvidelse

Simplesurance Garantiudvidelse

Reklamations rettigheder Forsikring Producentgaranti * Simplesurance Garantiudvidelse
til 36 måneder*
til 48 måneder*
til 60 måneder*

* Afhængigt af producent garantien.

simplesurance garantiudvidelsen for vaske- og opvaskemaskiner - din beskyttelse mod dyre reparationsomkostninger


Vaske- og opvaskemaskiner giver os rent tøj og porcelæn. Men eftersom de bruges næsten hver dag, udsættes de også for mange risici. En knækket drivrem eller defekt pumpe kan medføre store omkostninger, især hvis produktionsgarantien netop er udløbet. Derfor kan du opnå den optimale beskyttelse med simplesurance garantiudvidelse for vaske- og opvaskemaskiner. Dermed har du fuld dækning, selv om den lovpligtige garanti er udløbet. Her er en oversigt over fordelene:


1. Omfattende dækning for vaske- og opvaskemaskiner:
simplesurance garantiudvidelsen for vaske- og opvaskemaskiner (ofte kaldet garantiforsikring), dækker din maskine og det tilbehør som var en del af originalemballagen, da du købte det. Den dækker alle design-, materiale- og produktionsfejl, samt beregnings-, teknik- og monteringsfejl.

2. Garanti for nye og brugte husholdningsmaskiner:
Garantiudvidelsen fra simplesurance for vaske- og opvaskemaskiner kan ikke blot tegnes for nye maskiner, men også for brugte vaske- og opvaskemaskiner. Så du kan ikke blot tegne en garantiforsikring ved selve købet, men også senere. Din husholdningsmaskine må ikke være ældre end 24 måneder.

3. Ingen selvrisiko:
simplesurance garantiudvidelsen for vaske- og opvaskemaskiner er den optimale beskyttelse mod dyre reparationsomkostninger. Hvis din vaske- eller opvaskemaskiner går i stykker, så vil simplesurance påtage sig at finde reservedele, og reparere maskinen på stedet uden yderligere omkostninger for dig. Alternativt kan vi give dig et erstatningsprodukt, eller vi kan dække det samlede tab. Du behøver ikke at bruge nogen penge.

4. Ingen ventetider:
simplesurance garantiudvidelsen dækker din vaskemaskine, din opvaskemaskine eller din tørretumbler direkte efter den 2-årige lovpligtige garanti er udløbet. Hvad enten det drejer sig om en vaskemaskine fra Bosch, en tørretumbler fra Siemens, eller en opvaskemaskine fra Miele, så er dine husholdningsmaskiner fuldstændigt og optimalt forsikret med simplesurance garantiudvidelsen.

Vores partner

Allianz
Mannheimer
Arag
Agila

Dine fordele med en Vaske- og opvaskemaskiner garantiudvidelsen fra simplesurance

Hurtig hjælp

Du kan anmelde en skade på din vaske- og opvaskemaskine døgnet rundt. Det er enkelt, og vi sørger reperation, en erstatning eller en refundering.

Fuld dækning

Hvad end der er tale om uheld, betjeningsfejl eller tab grundet tyveri, dækker din forsikring ud over garantien.

Gennemsigtig kontrakt

Din Vaske- og opvaskemaskiner garantiudvidelsen hos simplesurance har en fast løbetid - og forlænges ikke automatisk. Du betaler et engangsbeløb og bestemmer selv kontraktens løbetid

Nemt at tegne

Med få klik kan du til enhver tid forsikre din Vaske- og opvaskemaskiner. Det eneste vi behøver er din e-mailadresse og eksemplevis serienumret fra din Vaske- og opvaskemaskiner.

simplesurance, så enkelt er det!

Glem alt det, du indtil nu har vidst om forsikringer. simplesurance gør det let for dig: intet papirarbejde, hurtig oprettelse, fast løbetid, og ingen opsigelsesfrister. Vi sikrer at du er optimalt beskyttet, så du kan koncentrere dig om de vigtigste ting i livet.

1. Vælg forsikring

Vælg din Vaske- og opvaskemaskiner model, købsprisen og din ønskede løbetid for kontrakten.

2. Indtast data

Angiv serie- og fakturanummer for din Vaske- og opvaskemaskiner, din personlige oplysninger og din e-mailadresse, så sender vi dit forsikringscertifikat.

3. Send og afslut!

Afslutningsvis skal du kontrolere at dine informationer er korrekte, og du afslutter processen ved at klikke »Afslut køb«. Dermed er din Vaske- og opvaskemaskiner sikret.

Ofte stillede spørgsmål

"Hvordan forsikrer jeg min vaske- og opvaskemaskiner?"

Du skal blot udvælge prisklassen for din vaske- og opvaskemaskiner, indtaste din e-mailadresse og serienummer på køkkenenheden, hvorefter vi sender dig forsikringsbeviset via e-mail.

"Hvor længe dækker garantiudvidelsen fra simplesurance?"

Forsikringsdækningen ophører automatisk efter den løbetid som du har valgt, du kan vælge en periode på 12 måneder. Du behøver ikke at opsige din forsikring. Din aftalen bliver ikke forlænget automatisk, men hvis du ønsker det, kan du meget nemt og enkelt forlænge din forsikring for din vaske- eller opvaskemaskiner med 12 måneder.

Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalingsmåde:

Sikkert indkøb: