Din Amazon tablet forsikring

Fuld forsikret. Fair pris. Fast løbetid.

Hjælp?
Allround-dækning
Prisfordele

Det tilbydes du med en Amazon Fire tablet forsikring fra simplesurance:

 • Allround Amazon Fire-dækning
 • Hurtig reparation i tilfælde af skader
 • Gratis kundeservice
 • Tyverisikring (efter ønske)
engangsbeløb
379,95 kr.*
inkl. 1,1% skadeforsikringsafgift
eKomi Beste eCommerce Insurance 2018

Sådan dækker din Amazon Tablet forsikring:

 • Skærmskade
 • Vandskade
 • Tyveri
 • Kortslutning
 • Skader forårsaget af udefrakommende
 • Betjeningsfelt
 • Brandskade
Din elektroniske enhed beskadiges på grund af et fald eller fordi en anden genstand rammer den. Udstyrsforsikringen griber hvis der for eksempel opstår en teknisk mangel efter at enheden er faldet ned.
Din elektroniske enhed har været i kontakt med flydende væsker, enten på grund af væltede drikkevarer eller fordi enheden er faldet ned i en vandpyt. Som konsekvens fungerer enheden kun begrænset eller slet ikke. Også i sådanne tilfælde er du dækket.
Netop nye enheder vækker stor interesse hos tyvene. Hvis du laver den rigtige tyveriforsikring (som supplement), er din tekniske enhed også sikret imod følgerne ved tyveri.
En overspændingsskade eller en kortslutning forekommer blandt andet, hvis et lynnedslag forårsager øget spænding i strømnettet mens din elektroniske enhed oplades via strømnettet. Sådanne skader er dækkede.
Har en ven anvendt din elektroniske enhed og er kommet til at beskadige den? Eller blev den beskadiget ved et uheld af en ukendt person? Også i dette tilfælde dækker forsikringen.
Om grundet en fejl, uvidenhed eller en misforståelse: Hvis der grundet en betjeningsfejl opstår skader på enheden griber udstyrsforsikringen.
Hvis enheden beskadiges eller ødelægges grundet brand hjælper udstyrsforsikringen dig hurtigt videre. Hyppige udløsere af brand- eller varmeskader skyldes kaminen, glemte stearinlys eller grillen.

Det tilbydes du med en amazon fire tablet forsikring fra simplesurance

Amazon's Fire tableter er kendt for deres state of the art teknologi og har et godt ry blandt sine brugere. En defekt, et uheld eller brud på din tablet kan være dyr, og derfor er en forsikring fra simplesurance et optimalt supplement til din Amazon Fire tablet. Den dækker blandt andet imod brud på display, kortslutning, og væskeskader. En Amazon Fire fastholder en stabil pris, hvilket desværre betyder at en tablet fra Amazon også er populær blandt folk med lange fingre. Vi tilbyder som tilvalg, en tyveriforsikring til din Amazon Fire tablet, som suplement til din forsikring.

Dette kan også have din interesse

Vores partner

logo partner allianz

Dine fordele med en Amazon Fire forsikring

Hurtig hjælp

Du kan anmelde en skade eller tab af din Amazon Fire tablet døgnet rundt. Det gøres enkelt, og vi sørger for reperation, en erstatning eller refusion.

Fuld dækning

Hvad end der er tale om uheld, betjeningsfejl eller tab grundet tyveri, dækker din forsikring ud over garantien.

Gennemsigtig kontrakt

Din Amazon Fire forsikring hos simplesurance har en fast løbetid - og forlænges ikke automatisk. Du betaler et engangsbeløb, og bestemmer selv kontraktens løbetid.

Nemt at oprette

Med få klik kan du til enhver tid forsikre din Amazon Fire tablet. Det eneste vi behøver er din e-mailadresse og eksemplevis serienumret fra din Amazon Fire tablet.

simplesurance, så enkelt er det!

"Glem alt det, du indtil nu har vidst om forsikringer. simplesurance gør det let for dig: intet papirarbejde, hurtig oprettelse, fast løbetid, og ingen opsigelsesfrister. Vi sikrer at du er optimalt beskyttet, så du kan koncentrere dig om de vigtigste ting i livet."

1. Vælg forsikring

Vælg din Amazon Fire model, købsprisen og din ønskede løbetid for kontrakten.

2. Indtast data

Angiv serie- og fakturanummer for din Amazon Fire tablet, din personlige oplysninger og din e-mailadresse, så sender vi dit forsikringscertifikat.

3. Send og afslut!

Afslutningsvis skal du kontrolere at dine informationer er korrekte, og du afslutter processen ved at klikke »Afslut køb«. Dermed er din Amazon Fire sikret.

Ofte stillede spørgsmål

"Hvordan kan jeg forsikre min nye Amazon Fire tablet? "

Helt enkelt, du vælger det rigtige prisinterval for din Amazon Fire tablet og din ønskede løbetid. Ud over almindelig skadeserstatning, har du også mulighed for at tilføje en tyverisikring så din Amazon Fire er sikret fuldt ud. Efterfølgende afslutter du din bestilling ved kun at indtaste din personlige oplysninger og din e-mailadresse og serienummeret på din Amazon Fire tablet. Vi sender dig efterfølgende dit forsikringscertifikatet per e-mail.

"Hvor lang er løbetiden af min kontrak for min Fire tablet forsikring hos simplesurance?"

Din forsikring udløber automatisk ved afslutningen af den valgte periode, og en opsigelse er derfor ikke nødvendig. Din kontrakt forlænges ikke automatisk. Ønsker du at forlænge din kontrakt med yderligere 12 måneder, kan du gøre det online, helt enkelt, så længe forsikringen på din Galaxy tablet ikke er udløbet.

Har du spørgsmål?

Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 09-18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalingsmåde:

Sikkert indkøb: